
Teuta ka humbur 1 me 2 ndaj Dinamos në stadiumin “Niko Dovana”, sfidë kjo e vlefshme për javën e 18 të Superiores. E gjithë vëmendja në fund shkoi te 1 gol i durrsakëve që u anulua nga VAR.
Luhej minuta e 91’ dhe kur dukej se gjithçka u barazua 2 me 2, VAR ndërhyri. Bujar Pregja ka gjykuar me moviolën te MCN se rasti në fjalë është gol i rregullt dhe nuk duhej anuluar.
Fjala e Bujar Pregjës:
Duket fare qartë. Nuk e kuptoj pse e vendosi aq shpejt ai i VAR që duhet anuluar. Sepse nuk pam as vijat. Vendimi u mor në nxitim e sipër. Nuk ndodhet në pozicion jashtë loje. Lojtari e mban.
Kur rastet janë të tilla, të dyshimta, që duan interpretim duhet të thërriste arbitrin për shqyrtim. Asisteni është në pozcionin e duhur. Ka dhënë gol, por VAR përveç se ka gabuar duhet të thërriste arbitrin për interpretim të rastit. Ky rast do interpretim.
Video e momentit në fjalë: (VIDEO)